Over mij

De Caravanboer is een initiatief van Alexander Michielsen. Als adviseur duurzame inzetbaarheid adviseerde ik mensen om hun hart te volgen. Maar gaandeweg mijn carrière ontdekte ik dat ik er zelf gelukkig en blij van wordt als ik anderen kan helpen. Door die drijfveren te combineren met een grote passie voor voertuigen en kamperen, ben ik 2020 gestart als zelfstandig makelaar in gebruikte kampeermiddelen, zoals campers en caravans. Dit werk mag ik verrichten vanuit onze prachtige locatie op een voormalige boerderij in Oud Gastel.

Voor al mijn bemiddelingen hanteer ik het volgende motto:

“Een verkoop is pas geslaagd als daar 3 partijen gelukkig van zijn geworden.”

  1. De verkoper, omdat hij een goede prijs heeft ontvangen en zonder zorgen zijn caravan of camper heeft kunnen verkopen.
  2. De koper, omdat hij zijn droom heeft kunnen waarmaken en een betrouwbaar product heeft kunnen kopen voor een goede prijs.
  3. De makelaar, die beide partijen bij elkaar heeft weten te brengen. En dat daar een vergoeding aan vast zit is mooi meegenomen.

Een gebruikte caravan of camper (ver)kopen?

Neem contact met ons op wanneer u meer informatie wilt ontvangen over ons aanbod of een afspraak wilt maken om uw caravan of camper te verkopen.

Neem contact op