Verkoopbemiddeling

De Caravanboer bemiddelt bij de aan- en verkoop van gebruikte caravans en campers. Wij verzorgen en begeleiden het volledige verkoopproces, zodat u uw caravan of camper zorgeloos verkoopt.

U geniet de voordelen van particuliere verkoop. Maar u ervaart het gemak van inruilen. Weten hoe het werkt? Lees dan snel verder of bekijk de uitlegvideo.

Waardebepaling

Gezamenlijk bepalen we de waarde en de gewenste verkoopprijs van uw camper, vouwwagen of caravan.

Inspectie en controle

Na uw opdracht tot verkoop controleren wij de technische staat en voeren wij een globale vochtmeting uit.

Verkoopklaar maken

Wij maken uw caravan verkoopklaar, waarna uw caravan een mooie plaats krijgt op ons showterrein.

Promotie

Wij maken een uitgebreide fotoreportage en een wervende advertentietekst. De advertentie plaatsen wij op onze website, social media en diverse verkoopsites.

Bezichtiging en verkoop

Wij begeleiden potentiële kopers van uw camper of caravan tijdens de bezichtiging. Vervolgens handelen wij de verkoop voor u af.

Overdracht en betaling

Tenslotte zorgt De Caravanboer voor de volledige afhandeling van de verkoop. Direct na de overdracht ontvangt u de opbrengst op uw bankrekening.

Wat kost het?

Wij berekenen alleen bemiddelingskosten wanneer uw caravan daadwerkelijk is verkocht. Deze bedragen voor vouwwagens en caravans 10% van de daadwerkelijke verkoopprijs met een minimum van € 500,00 inclusief btw.

Voor meer informatie over de verkoop van uw camper of een gratis waardebepaling kunt u contact met ons opnemen.

Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw caravan door ons klaar te laten maken voor verkoop. Wij reinigen dan de binnen- en buitenkant en verwijderen eventuele stickers. De kosten hiervoor bedragen eenmalig € 295,00 inclusief btw. Indien gewenst kunnen wij tegen meerprijs de caravan bij u thuis of de stalling ophalen. Ook kleine reparaties of het vervangen van banden kunnen wij tegen meerprijs voor u verzorgen.

Een gebruikte caravan of camper (ver)kopen?

Neem contact met ons op wanneer u meer informatie wilt ontvangen over ons aanbod of een afspraak wilt maken om uw caravan of camper te verkopen.

Neem contact op