Verkoopbemiddeling

De Caravanboer bemiddelt bij de aan- en verkoop van particulier gebruikte kampeermiddelen. Wij nemen u de gehele zorg van de verkoop uit handen.

U geniet de voordelen van particuliere verkoop. Maar u ervaart het gemak van inruilen. Weten hoe het werkt? Lees dan snel verder of bekijk de uitlegvideo.

Waardebepaling

Gezamenlijk bepalen we de waarde en de gewenste verkoopprijs van uw camper, vouwwagen of caravan.

Inspectie en controle

Na uw opdracht tot verkoop controleren wij de technische staat van uw caravan en voeren wij een globale vochtmeting uit.

Verkoopklaar maken

Wij maken uw caravan verkoopklaar, waarna uw caravan een mooie plaats krijgt op ons showterrein.

Promotie

Wij maken een uitgebreide fotoreportage en een wervende advertentietekst. Deze plaatsen wij onder meer op onze eigen website, social media en verkoopsites zoals marktplaats.nl en caravans.nl.

Bezichtiging en verkoop

Wij begeleiden potentiële kopers van uw camper, vouwwagen of caravan tijdens de bezichtiging. Uiteraard zullen wij de verkoop voor u afronden.

Overdracht en betaling

De Caravanboer zorgt voor de volledige afhandeling van de verkoop. Binnen 2 werkdagen na de verkoop heeft u het verkoopbedrag minus de bemiddelingskosten op uw bankrekening.

Wat kost het?

Wij berekenen alleen bemiddelingskosten wanneer uw caravan, camper of vouwwagen daadwerkelijk is verkocht. Deze bedragen voor vouwwagens en caravans 8,5% van de daadwerkelijke verkoopprijs met een minimum van € 500,00 inclusief btw.

Voor campers met een verkoopprijs hoger dan € 20.000,00 rekenen wij 7,5% bemiddelingskosten.

Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw caravan/camper door ons verkoopklaar te laten maken. Wij reinigen dan de binnen- en buitenkant en verwijderen eventuele stickers. De kosten hiervoor bedragen eenmalig € 150,00 inclusief btw. Indien gewenst kunnen wij tegen meerprijs de caravan bij u thuis of de stalling ophalen. Ook kleine reparaties of het vervangen van banden kunnen wij tegen meerprijs voor u verzorgen.

Een kampeermiddel kopen of verkopen?

Neem contact met ons op wanneer u meer informatie wilt ontvangen over ons aanbod of een afspraak wilt maken om uw caravan te verkopen.

Neem contact op